Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα ήρθε η ώρα να το(α) ξύσουμε όλοι μαζί!


Λοιπόν για να εξηγούμαι θέλω να πω ότι ΑΥΤΟ δεν είναι επιστροφή στο blog είναι γιατί έτσι μου κάπνισε. Όταν μου ξανακαπνίσει θα ξαναγράψω. Αλλά έχω έρθει σε ένα σημείο που είναι κοντά στα όρια αντοχής μου για να βγω έξω να ρίχνω γαμωσταυρίδια παντού, να βουτάω γιακάδες, να πετάω κοτρόνες και μετά να κλαίω απαρηγόρητος σε μια σκοτεινή γωνιά του πεζοδρομίου σαν να μου πήραν το γλειφιτζούρι μου...

Πρώτον. Η Ελλάδα δε θα χρεωκοπήσει ρε ηλίθιοι που το λέτε κάθε λίγο, δε γίνεται, θα φάνε πακέτο οι δανειστές και η παγκόσμια οικονομία. Μπορεί να γίνει μόνο όταν έχουμε πια εξαθλιωθεί τελείως. Όταν δε θα τους νοιάζει. Απλά το διασκεδάζουν γαμώντας μας σε δόσεις για να πάρουν τελικά αυτό που θέλουνε. Μας τρομάζουν για να χεζόμαστε και να λουφάζουμε, να μας τα παίρνουν κάθε τρεις και λίγο και να μην κάνουμε τίποτα, μόνο να γκρινιάζουμε μέχρι να το δεχτούμε.

Δεύτερον. Στην Ελλάδα δε θα γίνει τίποτα που να μοιάζει με επανάσταση γιατί η πλειοψηφία έχει ακόμα να φάει και δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα αν δεν της πάρουν το πιάτο από το τραπέζι. Επίσης να προσθέσω ότι είμαστε ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ γιατί όταν γινόταν χαμός στο ίσιωμα σε απεργίες και συγκεντρώσεις οι περισσότεροι σχολιάζανε και ήτανε καναπέδες. Και δε μιλάω για αυτούς που δούλεψαν. Μιλάω για αυτούς που το(α) έξυναν. Το έχω κάνει κι εγώ.

Τρίτον. Είμαι πολύ κοντά στο να σκυλοβρίζω ΟΛΟΥΣ τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους ΝΔημοκράτες και τους ΛΑΟΣ που συναντώ και να απαιτώ να μην τους βλέπω πουθενά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πηγαίνω νοσοκομείο κάθε 2 μέρες. Την αριστέρα την αφήνω απ'έξω γιατί είμαστε άλλης κοπής, δε θέλουμε βρισίδι θέλουμε λοβοτομή. Την αναρχία επίσης γιατί μπορεί να μην την παλεύουν να μαζέψουν αυτούς που τους εκμεταλλεύονται κατά καιρούς αλλά είναι το πιο δυναμικό κομμάτι των ανθρώπων που δε θα κολλήσουν πουθενά όταν οι κώλοι θα σφίξουνε. Οι περισσότεροι από αυτούς δε θα φύγουνε κλάνοντας όπως κάποιοι άλλοι.

Τέταρτον. Όσοι θέλουν να φύγουν για το εξωτερικό να το κάνουν χωρίς να μας γαμούν την ψυχολογία. ΟΚ, το ξέρουμε "η κατάσταση είναι τραγική, δεν υπάρχουν δουλειές, δεν αναγνωρίζουν την αξία μας εδώ, έξω είναι πιο ανθρώπινα, δε μπορώ πια με την κωλοΕλλάδα, όλα είναι χάλια, όλοι είναι σκατάδες κι εμείς θα φύγουμε για να μάθουνε, θα ζήσουμε ξέγνοιαστα έξω και θα κάνουμε σχόλια από το fb για το μπουρδέλο σας "κλπ κλπ κλπ. Βουλώστε ρε. Αυτοί που δεν το κάνετε. Αν θέλετε να κάνετε κάτι καλύτερο για τη ζωή σας κάντε το και μην θάβετε. Αν πάλι δε θέλετε, παλέψτε την εδώ και παλέψτε το. Αναφέρομαι σε μια μερίδα αυτών που μεταναστεύουν. Μπορεί να το κάνω κι εγώ αύριο μεθαύριο. Δε θα ρίχνω καντήλια πίσω μου όμως. Αν είναι να φύγω θα φύγω με απογοήτευση αλλά και σιωπή, νοσταλγία, αγάπη.

Άμα δεν πάρουμε απόφαση πως για να πάρουμε πίσω πράγματα μπορεί να τα χάσουμε και όλα, είμαστε χαμένοι από την αρχή. Προς το παρόν ΤΩΡΑ δεν έχει έρθει η ώρα για επανάσταση όπως λένε πολλοί, θα πάει στο ντούκου γιατι οι μισοί είναι βολεμένοι. ΤΩΡΑ έχει έρθει η ώρα να το(α) ξύσουμε όλοι μαζί! Ας βρεθούμε λίγο πρώτα σε κοινές καταστάσεις όλοι, ας συνειδητοποιήσουμε πόσο άνθρωποι είμαστε και τι είμαστε ο ένας για τον άλλο και τότε το ξανασυζητάμε.

*Το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός και ίσως λίγο βολικός. Σόρυ ναούμ.
**Η παρένθεση στο "το(α)" είναι για να μη με πούνε σεξιστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: