Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Giafka Net Street Party!


Το ραδιοφωνικό μυστήριο του Giafkanet είναι πλέον γεγονός! Έχοντας εξαπλωθεί σαν ιός σε όλους τους υπολογιστές της χώρας και του εξωτερικού αποφάσισε να ξεμυτίσει από τα υπερσύγχρονα studio όπου στεγάζεται και να διοργανώσει ένα μοναδικό street party στην πλατεία της Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου όλοι οι παραγωγοί και συντελεστές του Giafkanet μαζεύονται στην (πάνω) πλατεία της οδού Αγίου Ιωά...ννου, οπλισμένοι με τις μουσικές τους, την καλή τους διάθεση αλλά και με άφθονη ψημένη ρακή με ένα και μοναδικό σκοπό! Ξέφρενο πάρτυ, γνωριμίες, συνοικέσια, αγάπη αλλά και ένα δυνατό μήνυμα...να βγούμε όλοι στους δρόμους και τις πλατείες να διακεδάσουμε και να τις εκμεταλλευτούμε γιατί για μας είναι φτιαγμένες! Οι πόλεις δεν είναι μόνο γκρι και απρόσωπες αλλά αποκτούν το χρώμα που εμείς τους δίνουμε!
Όλοι μαζί λοιπόν την κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 12 το πρωί στην πλατεία της Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή εξοπλιζόμαστε με την διάθεση και την όρεξή μας, για να "χρωματίσουμε" παρέα με τον Giafkanet την πόλη και να παρτάρουμε μέχρι τελικής πτώσεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: