Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Blend a.k.a. Mishkin meets Turntable DubbersΣάββατο 22 Iανουαρίου 2010

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα Προσέλευσης: 22.30Tο Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στο μπαρ πάνω από το bios, η δημιουργική ομάδα του Bios και η Cast-a-Blast υποδέχονται τους Turntable Dubbers , δύο djs με μεγάλη ιστορία στα decks και με ειδικότητα στα απρόβλεπτα και επιτυχημένα πάρτι, μιξάροντας από reggae και funk μέχρι dubstep στοιχεία.Turntable Dubbers

Oι Turntable Dubbers είναι ο Timmax και ο Drezz, ένα δίδυμο από το Βέλγιο, οι οποίοι παίζουν με δύο πικάπ μπερδεύοντας reggae, drum ‘n bass,breaks, dubstep raga, afro, αλλά και Balkan ρυθμούς και οτιδήποτε θεωρούν funk με σκοπό να δημιουργούν χαρούμενα και χορευτικά dj sets.

Οι Τurntable Dubbers ασχολούνται με το djing και την μουσική παραγωγή πάνω από 10 χρόνια. Έχουν παίξει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του Βελγίου (Ten Days Off, Pukkelpop, HoveLive, Sfinks) αλλά και στις γνωστές νύχτες Tummy Touch στο Λονδίνο, σε πολλά φεστιβάλ όπως το BK Surf στις Γαλλικές Άλπεις, το Lasal στην Βαρκελώνη, το Supernatural Festival στην Ουτρέχτη, το Animo 3 Festival στην Μαδρίτη, το ImPulzTanz Festival στην Βιέννη και σε πάρα πολλά κλαμπ σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως: Groove Armada, Daddy G (Massive Attack), Kraak & Smaak, The Fingerlickin' Soundsystem, LTJ Bukem & Mc Conrad, Chicken Lips, Juan Atkins και Rodney Hunter.

Η πρόσφατη κυκλοφορία του 7ίντσου I say Yeah/ Rasta Be Good στο label του Shepdog, Nice Up!, θριάμβευσε στα αγγλικά charts σημειώνοντας σημαντικές πωλήσεις, καθώς η διασκευή στο, κλασικό πλέον, reggae κομμάτι Ι say Yeah των Toots and the Maytals ήταν μία από τις μεγαλύτερες drum ‘n bass επιτυχίες του καλοκαιριού που πέρασε.

Κουβαλώντας στο ενεργητικό τους μια ανεξάντλητη γκάμα επιρροών και εμπειρίας και έχοντας συνεργαστεί με όλα αυτά τα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής , οι Turntable Dubbers φημίζονται για τα dj sets τους, δημιουργώντας πάντα τις προϋποθέσεις για τα πιο επιτυχημένα και ζωντανά πάρτι.


http://www.turntabledubber


s.com/
Blend Mishkin

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974 o DJ, παραγωγός Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος του label/collective Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Έχει έναν ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινά το 1997 σε labels όπως Shadow records, Pork, Gamm, Cooking records, Ntrop, Dsofa, Resence και Rebtuz (Tru Thoughts). Έχει κάνει remixes για τους DJ Spooky, Wax Tailor και Hot 8 Brass Band, παραγωγή για τους Duke Abduction, τους Tootsie Babes και τη Sugahspank!, ενώ έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Natasha Atlas, οι Papawa (Lovemonk) και οι Earthbound. Το 2006 με την κυκλοφορία του Misplaced δημιούργησε το Blend Sextet, μια εξαμελή μπάντα, για τις live παρουσιάσεις του άλμπουμ. To 2009 κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ του κάτω από το όνομα Blend με τίτλο Sudden Death (A field guide) για την Cast-a-blast καθώς και το πρώτο άλμπουμ του ως Palov &Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov.


www.cast-a-blast.com

www.myspace.com/blendpage

Δεν υπάρχουν σχόλια: