Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

HINT (Tru Thoughts/Ninja Tune, UK) w/ Dj Winjer, Esarjay at six d.o.g.s

six d.o.g.s + DJ WInjer welcome:

HINT (Tru Thoughts / Ninja Tune, UK)

w/ Dj Winjer, Esarjay

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 23:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


"Filled to the brim with genius, forward thinking awkward dance music."
- Mr. Scruff

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου καλωσορίζουμε τον Hint από τη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Είναι το πρώτο event μίας νέας βραδιάς, όπου το six d.o.g.s μαζί με τον DJ Winjer θα προσκαλούν κάθε φορά και έναν ξένο guest, που στόχο έχει να προωθήσει djs με εξαιρετικά skills και γούστο, ανεξαρτήτως hype και εφήμερων τάσεων. Dj's που στα sets τους θα εντάξουν έξυπνους, φρέσκους ήχους από το ευρύτερο φάσμα της underground urban μουσικής και θα κάνουν τον κόσμο να χορέψει και να ευχαριστηθεί, όχι επειδή απαραίτητα γνωρίζει τα tunes αλλά επειδή ακούει αυθεντικά καλή, ενδιαφέρουσα μουσική.

Hint: σύντομο βιογραφικό
Ο Hint ξεκίνησε την καριέρα του το 2002, ηχογραφώντας μελωδικά beats δωματίου παίζοντας όλα τα όργανα. Το ταλέντο του γρήγορα αναγνωρίστηκε και καλέσθηκε να ηχογραφήσει ένα session για τον John Peel, συμμετείχε στο Big Chill Festival και γρήγορα έβγαλε δίσκους για εταιρείες όπως η Ninja Tune και η Tru Thoughts. Ο ήχος των μουσικών παραγωγών του έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, παίρνωντας μία περισσότερο club προσέγγιση και εσωκλείοντας στοιχεία UK garage και broken-beat.

Επιπλέον, ο Hint αποδείχθηκε πολυ χαρισματικός dj με κλήση στο να διαλέγει έξυπνα χορευτικά κομμάτια από το εναλακτικό μουσικό φάσμα. Διατήρησε επιτυχημένα residencies, είχε δική του ραδιοφωνική εκπομπή, έκανε παγκόσμια tours και τα ξεχωριστά mix του φιλοξενήθηκαν από το ραδιοφωνικό show "Solid Steel" της Ninja Tune, μεταξύ άλλων. Όταν παίζει σε club, τα μιξ του αποτελούνται από ένα πολύπλευρο μίγμα από hip hop, funk, house, broken-beat, dancehall, garage kai dubstep - πάντοτε με πίστη στο παιχνιδιάρικο ιδιαίτερο στυλ του.

Ιδανικός καλεσμένος για να ξεκινήσει η νέα μηνιαία βραδιά στο six d.o.g.s, αφού αυτό ακριβώς θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω: τον έξυπνο, πολύπλευρο ήχο από όλο το ανεξάρτητο μουσικό φάσμα που θα προκαλέσει ενδιαφέρον αλλά πάνω απ'όλα θα διασκεδάσει.


>> Proposed Mix:
That's Hintertainment vol.11
>> Tunes:
listen to his latest ep "Beryllium"here
also listen:
Hint - At the Dance
Hint - 'Keep Your Shirt On' feat. Laura Vane
Hint - Tape Packs

>> more info:
Hinteractive: www.hinteractive.co.uk
SoundCloud: www.soundcloud.com/hint
Tru Thoughts: www.tru-thoughts.co.uk


Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: