Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Mammy Hot Daddy Cool

Mammy Hot Daddy Cool
Anna Mystic & Blend Mishkin

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011
...
Πάνω από το bios

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 22.00

BIOS-Exploring Urban Culture
Peireos 84
Athens,Greece


To Σάββατο 12 Φεβρουαρίου το δίδυμο Mammy Hot Daddy Cool επανέρχεται δυναμικά στο μπαρ πάνω από το bios! Oι DJs Anna Mystic και Blend Mishkin επεξεργάζονται ένα εκρηκτικό μείγμα που περιέχει μεγάλες δόσεις hip-hop και reggae συνδυάζοντας τζαμαϊκανά μπαχαρικά και αργό ψήσιμο, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική απόλαυση του δύσκολου αθηναϊκού μουσικού ουρανίσκου.


Anna Mystic
Γεννημένη στην Αθήνα το 1967, ασχολείται με το reggae DJing περίπου 17 χρόνια. Έχει παίξει σε αναρίθμητα αθηναϊκά bars και clubs και σε όλη την Ελλάδα σε festival (Synch, RastaVibes, Reggae Vibes, Mama Africa, κ.α. καθώς και ως warm-up DJ set σε διάφορες συναυλίες. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει παίξει στην Αγγλία, στο Brixton στο Λονδίνο (Telegraph, Dogsrar,Troy, New Orleans) καθώς και στο Brighton (Bassment,Volt). Έχει συνεργαστεί με παραγωγούς και DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως οι: A.M.P., Dubise Hi-Fi,Keith Lawrence, Nick Manasseh, Afrikan Simba, Dub Providers, mc Trooper, Ras Styler, mc Champian, Seanie T, Spikey T, κ. α. Ασχολείται με όλα τα είδη Τζαμαϊκανής και εν γένη reggae μουσικής. Συνεργάζεται τακτικά και με DJs άλλων μουσικών ειδών όπως είναι ο Blend Mishkin από το χώρο του hip-hop και ο DJ Harris από το χώρο του drum’n’bass, dubstep.

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=188266944527158&id=795810397#!/

Blend Mishkin
Γεννημένος στην Αθήνα το 1974 o DJ, παραγωγός Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος του label/collective Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Έχει έναν ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινά το 1997 σε labels όπως Shadow records, Pork, Gamm, Cooking records, Ntrop, Dsofa, Resence και Rebtuz (Tru Thoughts). Έχει κάνει remixes για τους DJ Spooky, Wax Tailor και Hot 8 Brass Band, παραγωγή για τους Duke Abduction, τους Tootsie Babes και τη Sugahspank!, ενώ έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Natasha Atlas, οι Papawa (Lovemonk) και οι Earthbound. Το 2006 με την κυκλοφορία του Misplaced δημιούργησε το Blend Sextet, μια εξαμελή μπάντα, για τις live παρουσιάσεις του άλμπουμ. To 2009 κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ του κάτω από το όνομα Blend με τίτλο Sudden Death (A field guide) για την Cast-a-blast καθώς και το πρώτο άλμπουμ του ως Palov &Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov.

www.cast-a-blast.com
www.myspace.com/blendpageMε την υποστήριξη της Heineken και του The Sims3 Late Night

Χορηγοί επικοινωνίας: MTV, www.mtvgreece.gr, BEST 92,6. www.culturenow.gr, www.forfree.gr

myspace.com/annamystic
Save the vinyl, respect the artist,trust the dj!

Δεν υπάρχουν σχόλια: